Spørgsmål og svar


Hvem er acti-Chem?

acti-Chem er en AAA-rated full-service Cleantech-virksomhed stiftet i 1995. Vi tilbyder kompetent landsdækkende opfølgning og 100% fokus på Cleantech i form af værdiskabende vandbehandling til industrien. Vores målgruppe er alene den professionelle operatør og/eller ejer af kedel-, køle, fjernvarme-, kraftvarme- og procesanlæg. Vi arbejder kun med vand og vi har en stab på mere end 100 kemiingeniører i vores netværk!


Hvilke produkter kan jeg købe?

Stort set alt til dine anlægs vandbehandling. Du kan vælge mellem Helhedsløsninger, Enkeltprodukter og Specialløsninger.


Er acti-Chems kemikalier godkendte?

Ja, alle vores specialkemikalier til kedler, køl, proces, fjernvarme og drikkevand er godkendt til formålet. Vi opfylder samtlige nationale og internationale fødevare- og pharmakrav, herunder FDA/USDA. Desuden opfylder vi driftskrav til forskellige anlægstyper, f.eks. nyeste 24/72-timers krav for dampkedler.Hvorfor skal jeg vælge acti-Chem?

Du får den leverandør og partner, som kan tilføre dig mest værdi via jeres vandbehandling. Bedre drift, store besparelser, bedre miljø og en meget lettere hverdag. Du kan få garanti og dermed er vi eneste leverandør på markedet, som kan give dig dette.Er acti-Chem lagerførende?

Ja, vi har opbygget store lagre i Danmark og Norge af alt hvad vi sælger. Så vi kan altid kan tilbyde dig dag-til-dag levering. Du skal ikke gennem en lang og besværlig indkøbsproces hos os. Du bliver betjent af lokale engagerede mennesker, som kender dig og dit behov.Hvordan bestiller jeg produkter?

Du kan ringe på vores hovednummer (+45) 5614 4444.
Du kan også sende en mail på info@acti-chem.dk. Der står altid en dygtig medarbejder klar til at hjælpe dig.Kan jeg få opfølgning og hjælp i det daglige?

Ja, vores landsdækkende service-team er på landevejene hver dag og derfor aldrig
langt væk fra dig. Vi hjælper dig med at rette tingene hurtigt til, så du ikke oplever
forstyrrelser eller tidsspilde i det daglige. Du står aldrig alene med udfordringerne når
du samarbejder med os.Kan jeg tegne en serviceaftale?

Ja, på stort set alle vores produkter kan du tegne en tilhørende serviceaftale. Aftalen omfatter normalt periodiske besøg, hvor der udføres en driftskemisk vandanalyse og evt. en anlægskontrol. Du får straks en udførlig rapport og et kort statusmøde og samtale med en af vores kompetente teknikere. Alting er optimeret, inden han kører igen.