Energibesparende fjernvarmevand

download Folder fjernvarme.pdf

Hvorfor behandle med acti-Chems produkter? Det er ikke nogen hemmelighed, at acti-Chem i mange år har argumenteret
stærkt for, at den traditionelle måde man har behandlet vand på i fjernvarmesektoren er utilstrækkelig ift. muligheder og de krav, der gælder.

acti-Chem har derfor lanceret en ny speciel produktserie, særligt udviklet til de behov og krav, der gælder for en optimal og moderne behandling af fjernvarmevand.

At produkterne er særligt udviklet til fjernvarmesektoren betyder, at vi kan tilbyde jer en omfattende leverance af specialprodukter og service, som ikke matches af andre leverandører.

Vi præsenterer med dette materiale et udsnit af de produkter og fordele, som du kan få adgang til ved at vælge acti-Chem's produkter.

Ammoniumforebyggelse og -afværge, korrosionsmåling, online kemikaliemåling, selektiv akku-tank beskyttelse m.v. er blot nogle af de nye emner, som acti-Chem har introduceret i fjernvarme sammenhæng.


Nye krav fra Dansk Fjernvarme skal opfyldes - Er dit værk på plads?

I forbindelse med DFF's seneste vejledning (2000) om korrekt vandbehandling, står mange værker i dag fortsat overfor at skulle tage deres koncept for vandbehandling op til revision. acti-Chem har gennem en årrække markedsført et samlet koncept til fjernvarmesektoren, som efter den nye DFF vejledning indtager en førende position på markedet. Vi er derfor i dag blevet branchens mest erfarne totalleverandører til at opfylde disse nye og skærpede driftskrav.

acti-Chem har gennem en årrække været en trofast støtte og partner til Dansk Fjernvarme. Vi har været medlem af organisationen siden 1996 og vi er altid glade for, at møde de mange engagerede fjernvarmefolk bl.a. på det faste Årsmøde. Her deltager acti-Chem med en fast stand og en veloplagt teknikerstab, som er klar til at orientere dig om mulighederne.