Gratis Kvik-tjek


Lad os udnytte din tid optimalt inden vi mødes! Få en hurtig og gratis vurdering.

Din tid er knap og du har ikke lyst til at spilde den på ikke-fokus områder.

Omvendt, så har du også her på hjemmesiden set hvor store værdier, der kan ligge skjult via dine anlægs vandbehandling. Derfor tilbyder vi dig her en 'smutvej', hvor du kan se om der er grundlag for at gå videre sammen.

Du kan med vores Kvik-Check få en kortfattet analyse af dine muligheder. Det er helt uforpligtende og helt gratis. Hvis du derefter finder resultatet interessant, så kan vi aftale et møde hvor vi nærmere kan drøfte resultatet og jeres muligheder i praksis. Sådan gør du:

Åbn Kontaktformularen nedenfor og skriv "Kvik-Check" efterfulgt af "Køl", "Kedel", "Fjernvarme", "Proces" (for de anlægstyper du har) i feltet Emne. 

Åbn Kontaktformular.

Når vi har modtaget din henvendelse kontakter vi dig igen umiddelbart efter. Derefter indsamler vi nogle nøgletal for dine anlæg og indsætter disse i vores simulerings- og beregningsmatrix. Resultatet sendes hurtigt til dig - og hvis du mener der er grundlag for det, så tager vi efterfølgende et kort møde om jeres muligheder og anlæggets fremtid. 

Det er effektivt, det sparer tid og du får en god fornemmelse af hvor og hvad du bør prioritere. Vi glæder os til at høre fra dig.