Sådan løser vi problemerne for dig i praksis
Hos acti-Chem bestemmer du naturligvis selv hvordan du ønsker at få løst dine udfordringer. Vi har gjort det ekstra let og sørget for, at uanset hvilken samarbejdsmodel du vælger så vil du få et optimalt udbytte, der langt overstiger dine forventninger. 


Vandbehandling istedet for vanebehandling !

Vores kunder har gennem årene betroet os mange af deres forskellige udfordringer. Det har givet os en værdifuld indsigt i problemløsninger og undgåelse af faldgruber. Vi ved, at der ikke findes smarte 'quick-fix' løsninger og vi har set hvor mange penge der kan tjenes, ved at gøre tingene rigtigt - i første forsøg! Vi har også set, at hvis man 'gør som man plejer', så afskærer man sig fra de mange nye muligheder, der har vist sig profitable og korrekte. Vi kalder det at 'indføre vandbehandling' og udfase 'vanebehandling'.


To muligheder for vores samarbejde: Helhedsløsninger eller Produkter - du bestemmer!

Vi er overbeviste om, at den bedste løsning for dig og din virksomhed ligger indenfor rammerne af en Helhedsløsning. Det er den form, som tilbyder dig de mest vidtgående fordele og besparelser. Her tager vi ikke udgangspunkt i enkeltprodukter men derimod i én samlet løsning og driftssituation for dig, som vil imødekomme alle dine forventninger.

Med en Helhedsløsning skal du derfor ikke spekulere på noget som helst.
 

  • Helhedsløsningen kan udvides med en unik garanti - (kræver særskilt kontrakt )
  • Du får en detaljeret behovsanalyse - og den korrekte løsning i første forsøg
  • Du får et tæt samarbejde med garanterede forbedringer og besparelser
  • Du får en grundig indføring i brug og indregulering af produkter
  • Du får en løbende opfølgning og kompetent driftshjælp ude på dit anlæg
     

Med kombinationen af fagrådgivning, specialkemi, anlægsteknik og driftshjælp - samlet i totalkonceptet Total Water Management - er acti-Chem p.t. eneste leverandør på markedet, som kan tilbyde dig én sammenhængende løsning. Den giver dig garanterede forbedringer, garanterede besparelser og garanterede miljøfordele. Unikt og kun hos acti-Chem!

Det hele starter med en kort behovsanalyse og en afstemning af mål og forventninger - og derefter klarer vi det meste for dig. Når løsningen er i drift samarbejder vi tæt omkring at holde tingene optimalt kørende i dagligdagen.
Det er derfor med vores Helhedsløsninger, at du kan være sikker på, at forbedringerne for dig, driften, økonomien og miljøet kommer til 'kontant udbetaling' - lige som forventet. Og hvis tingene afviger fra ideallinien, så kan du være sikker på, at vi står klar til at få systemet tilbage på sporet igen!

Helhedsløsninger er 'alt-inklusive'-aftaler, hvor du får en samlet løsning bestående af fagrådgivning, specialkemi, anlægsteknik og løbende lokal driftsoptimering. Vi afregner et fast honorar for dette og du kan dermed vende ryggen til opgaven. Normalt ser vi, at jeres indtægter i form af besparelser og forbedringer via vores løsninger ligger langt over det honorar, som I afregner med acti-Chem. Den konkrete besparelse og indtjening afklares dog først i forundersøgelsesfasen (se 'survey').

I kommer altså netto til at tjene penge på samarbejdet med acti-Chem. Der kommer heller ikke skjulte udgifter eller ubehagelige overraskelser - og fokus på målet holdes 100%! Læs mere om konceptet for vores Helhedsløsning her.

Du har dog også muligheden for at vælge Produkter frit fra konceptet.  Her indkøber du produkterne fra vores Helhedsløsninger og du står primært selv for, at implementere og optimere. Vi tilbyder jer gerne en standard serviceaftale i tillæg til alle disse produkter. Men I er selv ansvarlige for, at produkterne arbejder optimalt til dagligt og at forbedringerne og besparelserne m.v. indfries. Se mere om udvalgte fra konceptet Produkter Vi Sælger her.

Så uanset om du er til det fulde koncept eller bare enkeltprodukter, så vil vi altid være taknemmelige for dit samarbejde og honorere din tillid.

Vi mener at have en masse at byde på i begge situationer og det skulle glæde os, hvis du vil betro os dine anlæg. Vi kommer ikke til at skuffe dig.

Læs her mere om vores Helhedsløsninger's værdiskabelse via Værdiløftet til dig. Læs her mere om Helhedsløsninger og Produkter Vi Sælger.