Er du klar til at teste din vandbehandlings reelle effektivitet og garantier?

"De 10 Bud" - Checklisten der viser hvad vej du skal.


Farvestrålende budskaber om billige produkter kan virke tillokkende på os allesammen ved første blik.
Men hvad koster de reelt at bruge alt inkl. i forhold til de garantier og produktionstal, som du behøver? "Billigt" viser sig altid i denne sammenhæng at blive dyrest!

Eksempel:

Hvis et specialkemikalie til vandbehandling f.eks. er 20,- dkr. billigere pr. kg, så kan det ved første øjekast virke som en god handel. Målt på kroner pr. kg. kan det ligne en besparelse på 25-50% og det er noget som lokker de fleste. Men du kan ikke sammenligne dette køb med sædvanlige varetyper. Du skal derfor være opmærksom på følgende:

  • Hvad hvis doseringen viser sig at blive 50-100% højere end lovet?
  • Hvad hvis jeres energi- og vandforbrug stiger?
  • Hvad hvis funktionen af produktet ikke er den helt rigtige og du får forringet dit anlægs levetid og virkningsgrad?
  • Står du nu pludselig alene med hele ansvaret og uden garantier for driften og tallene?

Hvis du f.eks. kun bruger 200-300 kg. kemi om året, så er besparelsen i ovenstående eksempel kun fra ca. 330,- dkr. brutto pr. måned. Det er ikke her du kan hente besparelserne, overhovedet ikke! Det er meget små penge i forhold til de enorme summer, som din produktionsproces er hængt op på.

Det kan derfor vise sig at være den dårligst tænkelige satsning i forhold til alle de risici du løber - og i forhold til de enorme summer der mistes ved at fravælge den totalt set mest lønsomme og miljørigtige opretholdelse af din produktion. Og skulle besparelsen i ovenstående eksempel være hele 5 gange mere værd, ja så er det stadigvæk en forkert gambling.

Driften og beskyttelsen må ikke komme i fare. Dernæst finder du de helt store penge ved sammenhængende løsninger, som f.eks. acti-Chem's Helhedsløsninger (se mere herom under "Standardløsninger"). Hvad du måtte kunne spare på en dunk kemikalier eller en komponent drukner fuldstændigt i denne sammenhæng. Det ser vi hver dag og det er baggrunden for, at vores kunder vælger acti-Chem.

Når du skal træffe beslutning om dit valg af vandbehandlingskoncept til din virksomhed, kan det blive en uoverskuelig og tidskrævende proces. Tid du ikke har.

Vi giver dig her lidt inspiration og vejledning til at undgå faldgruberne. Klik her for at komme videre.