Pas på faldgruberne

"Billigt" kan vise sig at blive meget dyrt!

Mulighederne kan synes enorme og uoverskuelige blandt farvestrålende prospekter og et utal af hjemmesider.
Men bag facaden skulle der gerne gemme sig noget med lidt mere substans. Du skulle gerne få det du regner med, og meget gerne lidt mere til.

Hvis ikke, så har man valgt forkert og så skal du til at ændre på tingene igen. Så er der kun dig og din virksomhed til at betale regningen, og kæmpe med besværet og skuffelserne for de udeblevne resultater. Det ser vi meget tit - det er nemlig på den baggrund, at vi hos acti-Chem har fået mange nye kunder gennem årene!

Vi mener at valget er let: du skal vælge den partner, som kan give dig de bedste kort på hånden for driften, for økonomien og for miljøet.
Du får som en inspiration hertil en 10-punkts checkliste som du kan forholde dig til - og som du især skal forholde din leverandør til - inden du træffer dit valg. Klik her for at se "De 10 Bud".

Det er vores budskab, at du har størst fordel ved at overlade dine anlæg og din produktion til en kompetent partner, som har styrken og viljen til at opfylde De 10 Bud hos dig.


Vælg acti-Chem - og mål os på vores budskab: bedst og billigst, totalt set!

Hos acti-Chem er vi ikke den billigste målt direkte på salgspriser som kroner pr. kg. eller kroner pr. stk. Det kan ingen virksomhed være, hvis den satser på højteknologi, dokumentation og kompetent og hurtig kundeservice. At dette er en korrekt strategi kan aflæses af de mange loyale kunder, som bliver hos os og de nye som kommer til år efter år.

Til gengæld vil vi være den billigste totalt set! Det vil sige for den totale effekt og return-on-investment, vil du ikke finde det bedre og billigere noget andet sted. Det er en del af vores Værdiløfte (læs mere herom separat i menubjælken eller klik her) og det er helt centrale i vores tilgang til dig og din virksomhed!

Der er kun få virksomheder i Europa, som kan levere en køreklar og holdbar løsning til dig på disse meget vidtgående, men nødvendige, vilkår. Det kan du få bevis for ved at præsentere de 10 punkter ovenfor til forskellige kandidater. Men hvem har idag tid til sådan tidskrævende eksperimenter?

acti-Chem er den ene af disse virksomheder - og den eneste danske virksomhed - som kan og vil opfylde kravene. Vi kunne derfor være et godt bud på din kommende partner. Du kan læse mere om vores kompetencer, og især den værdiskabelse vi kan stå for hos dig, andre steder på denne hjemmeside.

Allerhelst vil vi tale med dig om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Lad os derfor tage en uforpligtende snak om dine muligheder og få syn for hvor vi kan gøre en - stor - forskel for dig! Hvis du kontakter os idag, så hører du fra os senest imorgen. Og hvis du ringer med et behov, så kan der stå en kompetent ekspert hos dig i løbet af få timer hvis du ønsker det.
 
For dig som vil have mere information om det reelle øknomiske billede via jeres vandbehandling, så klik her.