Unikke forbedringer for drift, økonomi og miljø - Cleantech med garanti

 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.                                           


Velkommen til acti-Chem og til din full-service Cleantech-ekspert, med noget unikt at tilbyde dig: Cleantech via jeres vandbehandling!

acti-Chem er en dansk kemiingeniørvirksomhed stiftet i 1995. Vi har i flere år været på listen over danske vækstvirksomheder. Det er opnået fordi flere og flere vælger vores løsninger: vi er de eneste, der kan tilbyde dig bedre beskyttelse, energibesparelser og mindre miljøpåvirkning via vandbehandlingen.

Vi tilbyder et unik totalkoncept, som fører dig sikkert i mål med implementering og drift af Cleantech (renere teknologi) via jeres vandbehandling! Det vil medføre væsentlig bedre anlægsbeskyttelse, store besparelser og en markant mindre miljøpåvirkning! Mindre forbrug af energi, vand og kemikalier. Mindre forbrug af tid. Og mindst mulige udgifter ved at eje og drive dine anlæg. Det fås ingen andre steder. acti-Chem er derfor kendt for at kunne skabe mest værdi for vores kunder i denne branche. Vi har udviklet et unikt totalkoncept, der giver os mulighed for at tilbyde dig nogle nye, unikke fordele - endda med garanti! Via acti-Chem's unikke Cleantech koncept får du sikkerhed og garanti for en bedre drift, store besparelser, et bedre miljø og en meget lettere hverdag. Du kan nu holde dit fokus på det vigtigste for dig, samtidigt med at Cleantech indfases. Cleantech er pålagt via miljøbeskyttelsesloven. Det finder du ingen andre steder og derfor skal du bruge os!

For dig betyder det også, at du i disse tider med usikker verdensøkonomi trygt kan lægge dine behov i vores hænder. Du får en solid samarbejdspartner, som har forberedt sig hjemme-fra, som har styrken og lysten til at stille op og levere de rigtige løsninger lokalt ude hos dig, og som skaber mest værdi. Du får seriøsitet, stabilitet, kontinuitet og 100% fokus på, at du opnår mest mulig værdi og besparelse. Vi kan garantere - som de eneste! -for vores løsninger og derfor er vi et stærkt bud på din partner.

Vi tilbyder dig ét kompetent sted hvor du kan samle alle dine behov. Du tilbydes de bedste teknologier, de bedste værktøjer og en daglig hjælp til at beskytte og drive dine anlæg - samtidigt med, at du indkasserer gevinsterne og slipper for tidsspilde. Du får toppen af de gennemtestede løsninger, som virker fra dag ét og som vil give dig mere værdi retur end du giver ud! Det kan du som nævnt få en garanti for, som ikke matches af andre!

Med en unik kombination af fagrådgivning, specialkemi, anlægsteknik og driftshjælp - samlet i totalkonceptet Total Water Management - er acti-Chem p.t. eneste leverandør på markedet, som kan give dig Cleantech via vandbehandling - og give dig ét sammenhængende forløb med en unik løsningsmodel, som medfører:
 

  • garanterede driftsforbedringer
  • garanterede besparelser
  • garanterede miljøfordele
  • mulighed for at holde fokus på det primære for dig


Uanset hvad du ønsker herfra, kan du hente hjælp hos acti-Chem. Skal det være en Helhedsløsning eller blot enkeltprodukter? Begge muligheder er tilstede med acti-Chem som din partner. På denne hjemmeside finder du konceptbeskrivelser, samt et bredt udvalg af de højteknologiske og markedsledende specialprodukter, som udgør stammen i acti-Chem's unikke koncepter, Total Water Management® og Energibesparende Vandbehandling®. Hermed kan vi hjælpe dig med at indføre og opretholde en bedre drift, få en lettere dagligdag samt påbegynde tiltag, der giver vidtgående besparelser på vand-, energi- og kemikalieforbruget!

Produkterne henvender sig i første omgang til professionelle slutbrugere og driftsoperatører indenfor kølevand, kedelvand, fjernvarme- og kraftvarmevand samt procesvand. Men også specialløsninger indenfor spilde- og drikkevand kan vi byde ind med. Er du i tvivl om noget, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Og husk - du kan få alle produkterne fra dag-til-dag og leveret med en omfattende opfølgning (instruktion, løbende indregulering, vandanalyseaftale, serviceaftale etc.) lokalt ude på dit anlæg. Vores landsdækkende team af engagerede specialister står klar til at implementere, optimere og hjælpe dig med at nå dine mål i dagligdagen. Start en dialog med os og lad os sammen udforske de spændende muligheder, der ligger skjult i dit anlægs vandbehandling. Du vil ikke fortryde det - det garanterer vi!

Med venlig hilsen og på gensyn ude på dit anlæg -

dit landsdækkende acti-Chem team!