Dansk vækstvirksomhed med AAA-rating siden 2004


Hos acti-Chem er vi stolte af, at vi som ren dansk virksomhed siden 2004 hvert år har opnået AAA-ratingen - og flere gange er blevet udnævnt til Gazelle-kandidat af erhvervsavisen Børsen.
Det på trods af, at samfundet generelt har været præget af økonomisk ustabilitet og andre udfordringer i lang tid.

AAA-rating'en gives alene til Danmarks mest solide virksomheder. Det er din garanti for, at vores soliditet i forhold til aktivitetsniveauet er maksimal. Du kan derfor stole på, at vi også er her i mange år fremover.

Det flotte resultat har vi først og fremmest opnået takket været vores kunders loyalitet og lysten til at engagere os. Tilliden har vi honoreret ved at holde igen og udvise omhu og sparsommelighed - de samme dyder, som vi ved at vores kunder også lever efter til dagligt.

Vi nævner det alene af den årsag, at den seneste tids finansielle ustabilitet indebærer en vis risiko ved dit valg af leverandør.
En risiko, som du ikke skal acceptere, når du vælger hvem I vil overlade samarbejdet på jeres produktionsanlæg til.
Der er mange penge og værdier involveret i dine anlæg, når du skal have din produktion beskyttet optimalt.
Det kan du ikke overlade til hvem som helst.

Vi er ikke nystartede, vi arbejder ikke med andre discipliner end industrielt vand og vi er ikke dikteret af udenlandske ejeres skiftende luner og strategier. 
Vi kan kort sagt koncentrere os om dét, vi er aller bedst til og dét, som er hele vores eksistensberettigelse:

nemlig at udforske spændende løsninger og hjælpe dig ude på din virksomhed. Med en optimal blanding af fagligt mod, faglig ekspertise, et solidt økonomisk fundament og en udpræget lyst til at arbejde med opgaverne på et højt fagligt og etisk niveau, kan du regne med vores uafbrudte engagement - i mange år frem!

Vi ønsker hermed blot at sende et signal til dig om, at du med acti-Chem har et godt og stærkt bud på en langvarig samarbejdspartner til dig og din virksomhed.

Du kan derfor føle dig tryg når du indgår et samarbejde med os. Lad os vise hvor meget vi kan gøre for dig.